top of page

Rogaland fortjener en skikkelig forberedt fylkesordfører

FRODE for FYLKET

Arbeiderpartiet_rosesymbol_hvit_RGB.png
FRODE BERGE 4.png

Frode Berge er Arbeiderpartiets fylkesordførerkandidat ved valget i september. 

Obrestad_fyr_utsiktspunkt_(light_house).jpg

For et fantastisk fylke vi har!

Rogaland har fantastiske naturressurser. Vi har alle de flinke folkene. Og – ikke minst – vi har den sterke dugnadsånden. Dette gir oss store muligheter og ubøyelig tro på framtiden.

Nå står vi foran store utfordringer. Vi må videreutvikle olje- og gassnæringen, skape nye, grønne arbeidsplasser, styrke skolen, og støtte kulturen og frivilligheten.

1585f21a-f8ad-4533-8553-f297f7c2008d.webp
FRODE PÅ KAIEN.jpg

Dette er Frode Berge:

Frode Berge er født og oppvokst i Stavanger. Han har lang erfaring fra politikken, både lokalt og nasjonalt. Erfaringer som blir gode å ha med seg de neste fire årene; forhåpentligvis i rollen som fylkesordfører i Rogaland!

 

Frode ble aktiv i AUF tidlig på 1980-tallet, og har siden opparbeidet seg 40 års politisk erfaring. Den politiske løpebanen spenner fra kommunestyret i Stavanger og fylkestinget i Rogaland, til politisk rådgiver i Forsvars-departementet og statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet.

 

Utenom politikken har Frode en variert yrkesbakgrunn. Han har blant annet jobbet som journalist i Rogalands Avis, i personal- og organisasjonsavdelingen i Stavanger kommune, og som utviklingssjef i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

 

På fritiden handler mye om idrett og trening. Både foran skjermen, som hobbytrimmer, og som frivillig i Hundvåg IL. Der har han vært fotballtrener for de to sønnene sine, og er i dag nestleder i styret. 

Frode har et sterkt engasjement for frivilligheten, og mener det er blant politikernes viktigste oppgave å styrke det sosiale limet som frivilligheten utgjør. Særlig i den «etter Korona»-tiden vi er inne i nå.

Faktasjekk:

Født: 5. mars 1966

Sivil status: Gift med Laila, tre voksne barn

Favorittpolitikere: Gro Harlem Brundtland og Nelson Mandela

Favorittmat: Lammefrikkassé og bacalao

Favorittklubber: Hundvåg, Viking og Aston Villa

Favorittennisspillere: Casper Ruud og Rafael Nadal

Elsker: Quizz

Min særeste hobby: Isbading

Turgåere i fjellandskapet

Dette vil Frode gjøre i Rogaland

Frodes lag i Rogaland

Bak Frode stiller det et kompetent og entusiastisk lag – alle tente på å gjøre en topp innsats for Rogaland.

bottom of page